Sportrendezvények

Sport rendezvényekre a következő termékekkel állunk megrendelőink rendelkezésére:

Nagyobb darabszámú „résztvevői” érmek

Éremkészítés költségkímélő módszerrel. Savmaratott öntőmintával (pozitív) dolgozunk. Ez egyszeri költség, ami a gyártáshoz szükséges. Mivel ezzel a technológiával sorozatgyártunk, ezért nagyobb darabszám (~ 50 db) esetén javasoljuk ezt a megoldást. Centrifugális öntéssel dolgozunk, ezért egyszerre több példányt is tudunk gyártani.

Préselt/ vert érem helyett is tudjuk ajánlani ezt a kivitelezési módot. Mivel “olcsóbb” az alapanyag, ezért kisebb a gyártási költség. Ezen módszerrel egy préselt érem töredékéért kaphatnak  közel ugyan olyan nívós elismerést az ajándékozottak. A tükörfényes polírozott éremalapot és a homokfújt/ matt kidomborodó ábrát kompromisszumként viszont fel kell áldozni. Ehelyett a háttér sötét, míg a kiemelkedő ábrák világos színűek lesznek. Megmaradt “verettel” is tudunk gyártani. Illetve ha csak a prés szerszám van meg, igyekszünk azt felhasználva nem növelni az Önök költségeit. Szinek tekintetében “ezüst/ nyers- antik”, “sárga- antik”, és “vörös/ bronz antik” kivitelűek közül választhat.

Lehetőség van az érmek festésére is, ha mondjuk egy címert szeretnénk még jobban kiemelni.

Érem díjak:

Kisszériás érmek előállítása arany- ezüst- bronz színekben sem okoz gondoz. Például egy sporteseményen a nagyobb darabszámú „befutó érmek” előállíthatóak öntési technológiával, míg a dobogós helyezést elérők pedig ugyan olyan logóval/ mintával, de mondjuk nagyobb méretben kaphatják ugyan azt az érmet a helyezésüknek megfelelő színben.

Szalagok

Az érmeket szalaggal ellátva is tudjuk szállítani. Ára minden esetben egyedi, mely függ a darabszámtól, színtől, logótól.

Serlegek:

Kérje katalógusunkat e-mail-ben.

Pólók:

A résztvevők részére a pólók elkészítését is megrendelheti nálunk.

Nyomdai munkák:

A rendezvényhez szükséges nyomdai munkákat is ránk bízhatja. Táblák, szórólapok, brosúrák elkészítésével is állunk megrendelőink rendelkezésére.