Éremkészítés

Éremkészítés költségkímélő módszerrel. Savmaratott öntőmintával (pozitív) dolgozunk. Ez egyszeri költség, ami a gyártáshoz szükséges. Mivel ezzel a technológiával sorozat gyártunk, ezért nagyobb darabszám (~ 50 db) esetén javasoljuk ezt a megoldást. Természetesen lehet kisebb mennyiséget is rendelni, de annak a darabára természetesen magasabb. Centrifugális öntéssel dolgozunk, ezért egyszerre több példányt is tudunk gyártani.

Ha csak 1- 2 darab éremre van szüksége, akkor kattintson ide.

Préselt/ vert érem helyett is tudjuk ajánlani ezt a kivitelezési módot. Mivel “olcsóbb” az alapanyag, ezért kisebb a gyártási költség. Ezen módszerrel egy préselt érem töredékéért kaphatnak  közel ugyan olyan nívós elismerést az ajándékozottak. A tükörfényes polírozott éremalapot és a homokfújt/ matt kidomborodó ábrát kompromisszumként viszont fel kell áldozni. Ehelyett a háttér sötét, míg a kiemelkedő ábrák világos színűek lesznek. Megmaradt “verettel” is tudunk gyártani. Illetve ha csak a prés szerszám van meg, igyekszünk azt felhasználva nem növelni az Önök költségeit. Szinek tekintetében “ezüst/ nyers- antik”, “sárga- antik”, és “vörös/ bronz antik” kivitelűek közül választhat.

Megmaradt éremmel is tudunk gyártani, ha szeretnék pótolni az elfogyott mennyiséget.

Portré megjelenítése kicsit másképp. Abszolút a legolcsóbb megoldás. 2 dimenziós kivitel, sav maratott technológiával. Miért költene százezreket, egy arckép megrajzoltatására, amikor akár tized annyiból is kivitelezhető? Lehet „rátétes” megoldással is élni, ekkor a portré kiáll az érem síkjából.

Lehetőség van az érmek festésére is, ha mondjuk egy címert szeretnénk még jobban kiemelni.